Fritids- og forbrugsmesse i Nørre Nebel er nu overstået, vi har følgende erfaringer:

Nyheder

Scandinavian Trophy Transport var i weekenden d. 30-31 oktober på Fritids- og forbrugsmesse i Nørre Nebel. Messen er ikke en "jagt-messe" men alligevel syntes vi at det lød spændende, og drog derfor mod vestjylland.

På messen fik Scandinavian Trophy Transport mulighed for at møde nye mennesker, samt tidligere og nuværende kunder. Vi mødte blandt Stig Holmager, som netop er vendhjemt fra Skotland. Stig havde følgende at berette:

"Vi var ovre hos
Fergie MacDonald i Skotland for at skyde, Fergie er  67 år, Jæger, Musiker skotsk folkemusik. Ugivet flere cd’er, Hotel ejer, Udannet Fysioterapeut, Det er dog hans søn John som mere og mere er ved at overtage jagt delen da Fergie ikke kan holde til det mere.
Selve rejsen er købt hos Diana jagtrejser som er en del af Limpopo Travel.

Info om rejsen: vi var på jagt i 5 dage, boede på Fergie hotel, god forplejning , jagt i verdensklasse,  naturen er helt ubeskrivelig flot, starkerne var rigtig god og hjælpsomme,


Hjemtransporten af trofæer blev fortaget af Scandinavian Trophy Transport vi var tilbage i Danmark om Søndagen i uge 41 og vi modtog trofæer Tirsdag morgen kl 07.00 i uge 43 det må siges at være super hurtig vi er meget tilfredse og kan kun anbefale Scandinavian Trophy Transport til andre som har brug for Trofæ transport  eller ligende.
"

Herudover har Stig været så venlig at fremsende nedenstående billeder fra hans tur til Skotland.

Go Back